Een serie bekende fotografen uit Nesselande (en directe omgeving) zetten de karakteristieke horizon boven de Zevenhuizerplas/boulevard Nesselande wel heel kunstig op de foto.

Foto’s boven/header: @GJFOTO.

Foto boven: Fred Marree.

Foto boven: Rita Geerders

Foto’s boven: Ageeth ten Pas

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
 • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
 • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
 • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelHelp! Afval, milieupark, uw kerstboom is 50 cent waard en sluiting afvalbakken
Volgend artikel[VIDEO] Wat leeft er zo rondom de Nesselande beach zomer 2021?

1 REACTIE

 1. Beste redactie,

  Wat een prachtige foto’s! Graag zou ik deze foto’s willen delen op de Instagram pagina van OPEN Rotterdam, de lokale omroep. Is het mogelijk deze met ons te delen via social@openrotterdam.nl? Uiteraard worden de namen vernoemd onder het Instagram bericht.

  Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Demi Hirschfeld
  Redacteur
  0646153523

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.