Na een jarenlange dialoog heeft het Huis van de Wijk (De Kristal) in Nesselande, het mooie gebouw tegenover de metro, haar communicatie aangepast en zich minder op de eigen bewoners van De Kristal en andere specifieke groepen van Buurtwerk gericht, maar is het nu dan ook in de communicatie daadwerkelijk een ‘Huis van de Wijk’.
In de praktijk kan het Huis van de Wijk nog een boost gebruiken om alle Nesselanders te laten weten dat er veel leuke sessies, open events en andere sociale activiteiten plaatsvinden in bijvoorbeeld het mooie Nesscafé gelegen tegenover de lokale AH bij/aan de ingang van het Maltaplein. Neen, niet Nescafe, de oploskoffie. Het schitterende Nesscafé – met eigen bar en meer voorzieningen – zou bijvoorbeeld een ideale plek zijn om (coronaproof) het EK voetbal te kijken en bewoners van De Kristal, vrijwilligers en andere inwoners uit Nesselande kennis te laten maken met elkaar.

Website De Kristal, Nesselande gaat uit de lucht

Nu de website van De kristal uit de lucht gaat – en niet meer wordt onderhouden – hebben lijken de activiteiten nog minder bekendheid te generen. Wij  – van de Nesselande.info – helpen De Kristal/Buurtwerk en al haar gelinkte instanties reeds sinds onze oprichting doelgroepen te bereiken. Buurtwerk?
Buurtwerk werkt aan (veer)krachtige buurten door ontmoeting en samenwerking dichtbij bewoners te faciliteren. We inspireren en bevragen bewoners naar hun talenten en verbinden deze met de krachten in de omgeving. Dat is lokaal maatwerk.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Koffieleutje op afspraak Iedere dag van de week Tijdstip in overleg Heb je behoefte aan een praatje en gezelligheid, of zoek een luisterend oor? Maak dan eer persoonlijke afspraak voor Koffieleutje op afspraak'. Wij gaan graag met je in gesprek, onder het genot van een lekker kopje koffie. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen met Jaleesa Monteiro op 1310 4273, of met Lotte van den Munckhof op 06 2914 0245. Je bent van harte welkom in het Nesscafé in Huis van de Wijk De Kristal. buurtwerk.nl inspireert onderdeelvan SWK'

Prikkelig? Eenzaam in lockdown? Negatieve gevoelens? Moeite met kritiek? Maak in De Kristal een afspraak voor een persoonlijke afspraak voor een ‘Koffieleutke op afspraak’! 

 

Vorig artikel1 april grap! -> Rotterdam-Nesselande krijgt hotel en (indoor)waterpretpark einde Kosboulevard/Oeverpark #Wellnesseland
Volgend artikelGratis proefles buitenlessen Monkey Moves in Nesselande en (na lockdown) in de gymzalen van Het Tangram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.