Met de warmste 21 februari ooit gemeten, wist men de boulevard en diverse lockdown-wandel routes goed te vinden in het weekend van 20 februari. Vooral de warme zondag was gezellig druk, maar toch ook irritaties. (Foto boven en hieronder: wijkagent Jacques Lems, 21 februari 2021).

De wijkagent Lems meldt dat het cameratoezicht (de grote 360 camera op de boulevard van Nesselande) “er aan komt”.  Tevens worden er aan draaiboeken gewerkt voor een opkomend druk strand waar anno februari 2021 ook al wordt gezwommen in de plas, foto onder (Jacques Lems, 21 februari 2021).

Wim van Eerten toont de drukte op de Kosboulevard;daar waar het Kralingsebos is gesloten lijkt er een toeloop richting strand Nesselande te gaan:

Kan een afbeelding zijn van weg en lucht

Luuk van Troost meldt het buiten-fitnessen in de zon en aan de Kosboulevard:

En een vroege Get Fit:

 

Lissy de Ridder meldt op de sociale media:

Precies een week geleden schaatste ik op de Rotte. Vandaag wordt er gevaren op en gezwommen in de Zevenhuizerplas. Bizar, maar vooral genieten. @nesselande

De pagina op Nesselande.info met de populaire lockdown-wandeling rondom de Zevenhuizerplas, draait overuren, klik hier:

Toch waren er ook irritaties gezien het vele afval dat op en rondom het strand en de boulevard is achtergelaten (afkomstig van onder andere de lokale To Go’s), zo wordt 21 februari op Twitter gemeld:

Ik zag helaas vanochtend vroeg heel veel afval van lege bierflessen en bierblikjes. Op het strand en omgeving. Hoop dat drank gebruik ook word meegenomen in de draaiboeken.

En een fraai onder gaan van de zon na een zonnig weekend aan het strand Nesselande:

En partner-Facebookgroep JeBentNesselander… past haar omslagfoto aan in lente-sferen:

Kan een afbeelding zijn van lucht en de tekst 'De Facebookgroep voor en door Nesselanders Facebook Je bent Nesselander www.nieuwerkerkfm.nl www.jebentnesselander.nl www.jebentnieuwerkerkei.nl'

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.