Geen fotobeschrijving beschikbaar.

In de laatste week van de Zomervakantie organiseren we graag weer een Zomerweek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Voor de zomerweek 2021 zoeken we enthousiaste mannen en/of vrouwen.
We zoeken iemand die goed is in administratie en de inschrijving van de kinderen goed kan regelen. Iemand die sportief is en graag spellen bedenkt en uitzet. Iemand die creatief is en leuke workshops voor kinderen regelt. Iemand die graag anderen erbij betrekt en de vrijwilligers wil werven. Iemand die geloven kan vertalen naar deze tijd en een inhoudelijk podiumprogramma wil organiseren.
Meld je nu aan bij bestuur@nesseunited.nl
Foto boven: Nesseunitied, zomerweek, Facebook


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelLuchtkwaliteit.nl: Matige luchtkwaliteit boven Nesselande en omgeving
Volgend artikelActie politie-handhaving boulevard Nesselande-Maltaplein: 81 bekeuringen + reacties ge-irriteerde ouders Nesselanders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.