Het Oeverpark wordt nog groener gemaakt met slootjes, meer bomen en meer uiting van een heus groen wandelpark rondom het bekende eventterrein aan het Kosboulevard. Een ooievaar kijkt nog even verdwaasd mee of alles goed gaat.

Ook in het Common Green park – aan de overkant van het Oeverpark – wordt het groen omgetoverd door een groen recreatiepark dat aansluit bij de beperkte bebouwing aan de metro-kant, klik hier voor meer info over dit bouwproject dat in 2023 opgeleverd zou moeten worden.

Nieuwe paden door de parken heen

Waar het groen van het Oeverpark de contouren krijgt van een park, is er onduidelijkheid over de extra paden die door beide groengebieden lopen, zoals ook ‘Peter’ is opgevallen en deelt op Twitter. Aangezien er evenwijdig aan deze paden bij de Wollefoppenweg reeds auto-, fiets- en brommerpaden liggen, zou dit in theorie een wandelpad moeten zijn die de groengebieden verbindt.

Wij hebben de gemeente om opheldering gevraagd.

DENK MEE! Een picknick ruimte, vliegeren, sportveld, een park of andere buitenruimte Finesse-Common green bebouwing Nesselande?Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelHuis van de wijk Nesselande: Twee maal in de week country dansen dansles #maandactie #gratis
Volgend artikel‘Heilige huisjes’ open voor de Rotterdam Architectuur Maand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.