HomeActiviteiten Nieuws NesselandeScouting Dorus Rijkers Nesselande vierde 75-jarig bestaan

Scouting Dorus Rijkers Nesselande vierde 75-jarig bestaan

 

9 september 2023 vierde Scouting Dorus Rijkers Nesselande haar 75 jarig jubileum. Het jubileumjaar startte vrijdag met een borrel voor o.a. oud leden, -bestuur, -leiding,  maar ook vertegenwoordigers van Scouting Nederland, gemeente Rotterdam, wijkraad Nesselande, WSV Buurman en sponsoren aanwezig waren. De afdeling Nesselande komt voort uit de overkoepelde Scouting Dorus Rijkers. 

Er werd kort stilgestaan bij het ontstaan van de vereniging en de landelijke, regionale en lokale samenwerkingen. Maar er werd vooral stilgestaan bij alle betrokken vrijwilligers en leden.

 

Waar we echt niet zonder kunnen, zijn de leden die het mogelijk maken om er elke week weer een feestje van te maken. Zonder leden geen vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou onze vereniging er niet al 75 jaar zijn.

aldus de voorzitter Robin Kleen.

Onder toeziend oog van alle aanwezigen werden een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Voor de scouts zelf was er zaterdag een speciale opkomst die feestelijk werd afgesloten met een BBQ voor alle leden, ouders en familieleden.

Tijdens dit feest werden alle kinderen in het zonnetje gezet en kregen ze een speciale jubileumbadge uitgereikt, de vereniging kreeg vanuit het bestuur een foto aangeboden met daarop alle kinderen en leiding. Deze foto vertegenwoordigt een kopie van 75 jaar geleden en zal vooral een mooie herinnering zijn aan dit jubileumweekend.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular