HomeActiviteiten Nieuws NesselandeWijkraadlid Nesselande: 'Restaurant in De Kristal komt terug'

Wijkraadlid Nesselande: ‘Restaurant in De Kristal komt terug’

 

Kristal
Kristal

Wijkraadlid Peter meldt dat het restaurant (voor ouderen) in de Kristal, huis van de Wijk, terugkomt. De wethouder van zijn partij Leefbaar Rotterdam zou een budget vrijhouden voor de terugkeer van het restaurant. 

Het zogenoemde ‘zorgrestaurant’ is eind 2018 gesloten in De Kristal. De uitbater wist te melden dat er steeds minder animo was voor het interne restaurant waar vooral ouderen uit De Kristal in Nesselande van een maaltijd konden genieten. Zie ons artikel uit 2018. De gezelligheid – die weg zou zijn in De Kristal – vindt in toenemende mate plaats in het populaire Nesscafe.

Na bemiddeling door Nesselande.INFO zijn er horeca-initiatieven uit de wijk gestart om als vervanging te dienen. Ook die initiatieven kenden weinig aftrek. De bewoners leken een eigen oplossing te hebben gevonden.

Het restaurant in De Kristal heeft een tijdje “de eigen broek opgehouden” door einde van de dag kant-en-klare bakken met voedsel aan de rest van Nesselande te verkopen. Of daar weer sprake van is, is niet bekend. Sinds de verhuizing van horeca Mamamo Nesselande – aan de overkant van De Kristal – zien we daar vaker bewoners uit De Kristal opduiken.   

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular