Om de horeca tegemoet te komen heeft de gemeente Rotterdam besloten dat diverse plekken in Rotterdam de buitenruimte de komende maanden mogen omtoveren tot groot terras. Een zogenoemd terrasplein.

Ook de Boulevard van Nesselande is aangewezen als locatie die wordt voorzien van terraspleinen. Zo heeft de lokale horeca meer plek om meer klanten te kunnen bedienen rekeninghoudend met de coronamaatregelen die nog tot november 2020 duren:

Buitenterrassen zouden weer open kunnen als klanten ten minste anderhalve meter afstand kunnen houden. Ook wordt gekeken of café’s en restaurants rond die tijd weer open kunnen voor maximaal dertig personen en alleen op reservering.

(Bron: RTL Nieuws, mei 2020)

Havenloods.nl schrijft mei 2020:

Bij Boulevard Nesselande worden de terrassen uitgebreid op de boulevard en komt er een brede looproute. Er wordt rekening gehouden met minder validen.

De kosten voor de ombouw en het bijvoorbeeld verleggen van diverse objecten in de buitenruimte kost de gemeente 20.000 euro. 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWegmarkering Hoofdweg: Verkeer Capelle ri. Nesselande moet tegen het verkeer in rijden
Volgend artikelParkeerplaatsen Kosboulevard en Kretalaan wederom geopend #corona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.