De verbouwingen aan de Hoofdweg houden ons bezig. De rotonde die het verkeer via de Hoofdweg vanuit de richting Capelle aan den Ijssel richting Nesselande zou moeten brengen, werd op een verkeer been gezet. De Gouweijssel schrijft mei 2020:

Maandagmiddag 25 mei 2020 heeft de aannemer direct medewerkers naar de Hoofdweg gestuurd, omdat geconstateerd was dat de wegmarkering foutief was. Verkeer, dat vanuit Capelle linksaf richting de Rotterdamse wijk Nesselande wilde rijden, zou volgens de pijlen op het wegdek linksaf de rotonde op moeten rijden.

 

Het zou inmiddels juist zijn gemarkeerd op de weg.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelGeen actie op afval- en verkeersprobleem, wel: ‘Gemeente Rotterdam gaat Maltaplein Nesselande veiliger maken’
Volgend artikelBoulevard Nesselande krijgt per 1 juni 2020 terraspleinen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.