Parkeerplaatsen Kosboulevard en Kretalaan wederom geopend #corona

1776

De parkeerplaatsen aan de Kosboulevard en aan de Kretalaan in Rotterdam Nesselande  zijn geopend. Bewoners uit de wijk Nesselande hebben hebben veel klachten geuit over het wildparkeren door de wijk heen als ook het achterlaten van veel afval.

De politie en netwerkpartners houden hierop extra toezicht.

 

Vorig artikelBoulevard Nesselande krijgt per 1 juni 2020 terraspleinen
Volgend artikelOp 2 juni 2020 gaat de bibliotheek Nesselande weer openen

4 REACTIES

  1. Wel jammer dat nu iedereen in de wijk gaat parkeren en daar GEEN toezicht op wordt gehouden.

  2. Kortom parkeerproblemen liggen nu in de wnwijken. Handhaving moet strenger worden. Vermijd drukte dus kom niet naar Nesselande.

  3. Nu komen alle problemen terecht op de parkeerplaats bij de hockey, we verplaatsen het probleem dus en lossen niets op, parkeerplaats ligt vol met blikjes en kapotte flessen en ballonnen, en Handhaving werkt maar tot 19.30 en politie heeft geen tijd, dit gaat toch nergens over.

  4. Nesselande is een prachtige wijk om te wonen maar zodra het mooi weer wordt veranderd het een een achterbuurt. Scheurende en lawaai makende auto’s en motoren, drugsdealers, oneindig veel afval. De politie is na 20.00 uur in geen velden of wegen te zien. Met ballonnetje gebruikende jongeren, scheldende op de bewoners, worden de bewoners geconfronteerd. De politie grijpt niet in, ze krijgen een toespraakje en kunnen gewoon weer doorgaan. Wanneer gebeurd er echt iets of moeten er echt eerst slachtoffers vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.