Lake7 is deels geopend eind mei 2020 en kent  zogenoemde aangrenzende eilanden. Eilandjes die strenge regels kennen omdat ook gezinnen daar recreëren. Op zaterdagavond 30 mei 2020 moest de politie langskomen op een van de eilanden bij Lake7 in verband met onrusten, vermoedelijk jongeren die een feestje aan het houden waren. De politie-heli vloog rond 20 uur laag over Nesselande en de Zevenhuizerplas.

 

 

(Dit betreft een ingezonden bericht, 30 mei 2020)Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelTerraspleinen Nesselande krijgen vorm; horeca per 1 juni 2020 weer open
Volgend artikelPolitie en handhaving zichtbaar aanwezig strand Nesselande #zonnigedagen

1 REACTIE

  1. Dat is onjuist, die heli inzet was in verband met een verlaten aangetroffen surfplank op het water. Er bleek geen sprake van een drenkeling en de inzet boven het water was daarmee afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.