Nesselande is door de gemeente aangewezen als een locatie die zogenoemde ’terraspleinen’ mag inrichten. Deze komen op en rondom het trottoir maar ook op parkeerplekken (zie foto boven L’Italiano Nesselande, 29 mei 2020).

Omdat voetpaden en fietsstallingen in loop tussen de horecagelegenheid en de verlenging van het buitenterras liggen, zal het in de praktijk nog een uitdaging worden.

Er moet gereserveerd worden.

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelTijdens de Pinksterdagen zijn in de parken en op Nesselande strand publieksvoorlichters aanwezig
Volgend artikelPolitie-heli vliegt uit boven Zevenhuizerplas voor onrusten eiland ‘Lake7’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.