HomeActiviteiten Nieuws NesselandeUitslag Nesselande poll 'Metro naar Zoetermeer' haalt AD.nl; Prins Alexander reageert

Uitslag Nesselande poll ‘Metro naar Zoetermeer’ haalt AD.nl; Prins Alexander reageert

Nesselande.info wordt goed bekeken. Sinds 2007 zijn we bezig een plek te verwerven in de Rotterdamse media en we mogen ons daarbij gesteund voelen door het publiek in en rondom Nesselande. De polls doen het goed op deze portal.

Waar wij unieke stemmen strict afvangen, vinden de polls steeds sneller hun weg naar zo een 200 stemmen en daarmee de uitslag. Zo ook de actuele nazomer poll. Daar werd gevraagd wat Nesselande nu echt nodig heeft. Het doortrekken van de metro richting Zoetermeer won het ruim van ‘een eigen voetbalclub’ en de begeerde strandtent. Opvallend. Dit was tevens de aanleiding voor het AD om de uitslag in een fraai artikel aan te halen. Daarbij de prettig reactie van Voorzitter Ron Davids van de gebiedscommissie Prins Alexander:

 

Het pleidooi vanuit Rotterdams meest oostelijke woonwijk volgt uit een digitale bewonerspoll waaraan bijna 200 mensen mee hebben gedaan. De helft daarvan steunt de optie voor uitbreiding van de metro. De vraag voor meer openbaar vervoer van en naar de Rotterdamse Vinex-wijk won het met afstand van de voorstellen voor een eigen voetbalclub of een strandtent in Nesselande.

Voorzitter Ron Davids van de gebiedscommissie Prins Alexander, ziet wel heil in de suggestie. ,,We hebben wethouder Langenberg vorig jaar al laten weten dat zijn Verkeersplan wel heel erg is gericht op de stad en op Rotterdam-Zuid. Dat vonden Hillegersberg-Schiebroek en Overschie trouwens ook. Of het nu een link met Zoetermeer moet worden of een andere richting, weet ik niet, maar in de gemeentelijke voorstellen missen we een bepaalde schil in oost en noord. Daarom ondersteunen wij deze gedachte.’’

Het originele artikel staat hier: https://www.ad.nl/rotterdam/nesselande-wil-metro-naar-zoetermeer~ab60380f/

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

5 REACTIES

  1. Ik zit echt niet te wachten op een Metro naar Zoetermeer, er naar toe is misschien wel een keer handig maar die metro komt ook vanuit Zoetermeer naar Nesselande he.
    Op een zomerse dag dan wil je dat echt niet hoor! De gemeente kan nu al niet zorgen voor een schoon en met name veilig strand, laat staan als er Haagse jongelui bij gaan komen. Sinds wanneer is een poll van 200 stemmen representatief???

  2. Er zou eigenlijk een metro moeten komen in Nieuwerkerk a/d Ijssel!!!! Veel mensen in nieuwerkerk vinden het vervelend om alleen met de trein te kunnen die heel vaak vertraagd/ niet rijd!!! Dus nesselande metrolijn doortrekken naar achter en beginnen bij nwk!

  3. Wat een idiote poll! Als je er dan toch heen wilt, kun je prima met de bus naar toe. Maar de metro doortrekken? Waarom in hemelsnaam?

  4. Veel mensen hebbenvwerk in Den Haag eo dus aansluiting op Randstadrail en trein bij nieuw knooppunt even voorbij Zoetermeer is gewenst, overigens is hier al rekening mee gehouden, verlenging door wateaterwijk kent geen opstakels, bezoek vu Zoetermeer den haag valt wel mee zij hebben eigen plassen en zee

  5. Liever in 20 minuten schoon in Zoetermeer met een metrolijn dan 2 keer per dag de wijk en het Groene Hart te vergassen met uitlaten in files.

Reacties zijn gesloten.

Populair