HomeActiviteiten Nieuws NesselandeUitslag Nesselande poll 'Metro naar Zoetermeer' haalt AD.nl; Prins...

Uitslag Nesselande poll ‘Metro naar Zoetermeer’ haalt AD.nl; Prins Alexander reageert

Nesselande.info wordt goed bekeken. Sinds 2007 zijn we bezig een plek te verwerven in de Rotterdamse media en we mogen ons daarbij gesteund voelen door het publiek in en rondom Nesselande. De polls doen het goed op deze portal.

Waar wij unieke stemmen strict afvangen, vinden de polls steeds sneller hun weg naar zo een 200 stemmen en daarmee de uitslag. Zo ook de actuele nazomer poll. Daar werd gevraagd wat Nesselande nu echt nodig heeft. Het doortrekken van de metro richting Zoetermeer won het ruim van ‘een eigen voetbalclub’ en de begeerde strandtent. Opvallend. Dit was tevens de aanleiding voor het AD om de uitslag in een fraai artikel aan te halen. Daarbij de prettig reactie van Voorzitter Ron Davids van de gebiedscommissie Prins Alexander:

 

Het pleidooi vanuit Rotterdams meest oostelijke woonwijk volgt uit een digitale bewonerspoll waaraan bijna 200 mensen mee hebben gedaan. De helft daarvan steunt de optie voor uitbreiding van de metro. De vraag voor meer openbaar vervoer van en naar de Rotterdamse Vinex-wijk won het met afstand van de voorstellen voor een eigen voetbalclub of een strandtent in Nesselande.

Voorzitter Ron Davids van de gebiedscommissie Prins Alexander, ziet wel heil in de suggestie. ,,We hebben wethouder Langenberg vorig jaar al laten weten dat zijn Verkeersplan wel heel erg is gericht op de stad en op Rotterdam-Zuid. Dat vonden Hillegersberg-Schiebroek en Overschie trouwens ook. Of het nu een link met Zoetermeer moet worden of een andere richting, weet ik niet, maar in de gemeentelijke voorstellen missen we een bepaalde schil in oost en noord. Daarom ondersteunen wij deze gedachte.’’

Het originele artikel staat hier: https://www.ad.nl/rotterdam/nesselande-wil-metro-naar-zoetermeer~ab60380f/

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden