HomeNesselande INFO nieuws Leefbaar Rotterdam: 'Met ons in college010 is Rotterdam in 1,5 jaar...

[VIDEO] Leefbaar Rotterdam: ‘Met ons in college010 is Rotterdam in 1,5 jaar tijd onveiliger geworden (maar we geven wel meer uit)’

Leefbaar Rotterdam Nesselande nepnieuwsLeefbaar Rotterdam geeft in de raad010 toe dat in hun periode Rotterdam ONveiliger is geworden. 

Nepberichtgeving uit onder andere Prins Alexander, Nesselande van actieve leden van Leefbaar Rotterdam in hun lokale campagneperiode 2021-22 vol geweld en criminaliteit dat niet heeft plaatsgevonden of zo vaak wordt gerepost, dat je in een “Facebook bubble” bijna denkt dat er elke dag wordt ingebroken in Nesselande. Het was een aanpak die Leefbaar Rotterdam stemmen moest opleveren, nu de Rotterdamse raad na de 1,5 jaar, dat Leefbaar Rotterdam in het college zit, de balans opmaakt zien we dat de vorige colleges zonder Leefbaar Rotterdam een stuk succesvoller waren in het bestrijden van de criminaliteit in Rotterdam. 

Nesselander Simons (Leefbaar Rotterdam) heeft vitale info tijdens campagnes verzwegen uit angst voor verlies stemmers
Nesselander Simons (Leefbaar Rotterdam) heeft vitale info tijdens campagnes verzwegen uit angst voor verlies stemmers

De politiedata liet over de perioden van het vorige college tegenstelde cijfers zien. Nesselande en geheel Rotterdam raken in verval na een lange periode dat de criminaliteitscijfers in de Havenstad goed aan het dalen waren, ook in Nesselande.

Lezers van het AD hekelen het nepnieuws van en over Nesselande dat van een grote ramp moet spreken
Lezers van het AD hekelen het nepnieuws van en over Nesselande dat van een grote ramp moet spreken

‘Partijkrant’ keert zich tegen #leefbaarrotterdam na kiezersbedrog Nesselander Simons

Zie hier het dossier van nepnieuws dat ze hebben gebruikt in en rondom Nesselande als “campagne”. Het claimen van vuilnisbakken op het strand van Nesselande – die er al jaren stonden – door wijkraden van Leefbaar Rotterdam zorgen voor dieptepunten in communicatie, maar ook de moeite die wordt gedaan om de kleinste “successen” vals te claimen daar waar Leefbaar Rotterdam op de helft van het regeertermijn het bij de grote problemen laat liggen en geen succes boekt. Vooral de posten armoede, zorg en dakloosheid zorgen voor het wegglijden van de stad en de alarmering door onder andere het Rode Kruis over de slechte situatie in de stad.

50plus vraagt aandacht voor de onveiligheid
50plus vraagt aandacht voor de onveiligheid

 

 

Bedroevend niveau in de #raad010

Dit ondanks de enorme extra uitgaven die worden gedaan om bijvoorbeeld – ook in Nesselande – meer handhavers op straat te tonen. Ook die zichtbaarheid is nog vertaald naar minder criminaliteit in Rotterdam. Wel wordt de armoede en de dakloosheid ook in Prins Alexander zichtbaar op straat.

De blunders van Leefbaar Rotterdam – zoals het willen annexeren van een deel van de reeds verkochte Zuidplaspolder voor een ‘Nesselande-Oost’ – raken politiekwise een bedroevend niveau.

Leefbaar Rotterdam blundert wederom, nu met ‘Nesselande-Oost annexatie’ #raad010

 

Politiedata: ‘Daling criminaliteit vorige colleges omgedraaid naar toename criminaliteit’

En dan de politiecijfers. Ook wij checken de data en kunnen voorvallen zelfs op niveau van Nesselande zien. Waar de lokale Buurtpreventie Nesselande (=leden Leefbaar Rotterdam) veel lijken te verhullen, neemt de criminaliteit gestaag toe.

Waar de lokale Buurtpreventie Nesselande (=leden Leefbaar Rotterdam) veel lijken te verhullen, neemt de criminaliteit gestaag toe. 
Waar de lokale Buurtpreventie Nesselande (=leden Leefbaar Rotterdam) veel lijken te verhullen, neemt de criminaliteit gestaag toe.

 

De debatten #raad010

Een deel van de vrijwillige Nesselande.INFO (Bestuurskundig geschoold) volgt de (live) #raad010 debatten op het Stadhuis; veel kan via onze X(Twitter) live worden meegevolgd, zoals ook het begrotingsdebat dat als een tussen evaluatie kan worden gezien van het zittend college010 met Leefbaar Rotterdam.

En dan een eerlijke partijleider Coenradie begin november 2023 in de raad010: zij geeft terecht aan de Rotterdam in het 1,5 jaar dat Leefbaar Rotterdam in het college van Rotterdam zit, Rotterdam onveiliger is geworden.

Wel zegt ze trots: “.. dat er 40% meer wordt uitgegeven..”:

 

 

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair