[VIDEO] ‘Leegstand Nesselande’ naar aanleiding van polls Nesselande.info nu ook vragen aan College van B&W

1699

De harde wind in het winkelcentrum Nesselande en de groei van de leegstand is voor Nesselande een bekend gegeven. Waar in potentie – kijkend naar het wijkprofiel – een relevant winkelaanbod tot een bloeiend winkelcentrum zou moeten leiden, is de praktijk anders. 

Veel polls en uitgesproken Nesselanders

Naar aanleiding van inmiddels onze vierde poll op gebied van ‘Wat moeten wij met het winkelcentrum Nesselande’, heeft omroep OPEN Rotterdam aangeven dit topic in beeld te willen brengen. Daarbij is

OPEN Rotterdam maakt reportage over leegstand winkelboulevard Nesselande

Daarbij is bewoner Sijmen aangeschoven die reeds onderzoek heeft gedaan onder de bewoners.

Sijmen heeft veel ervaring in de reclamebranche en deed een buurtonderzoek naar de behoeften van bewoners. Daaruit blijkt dat er vooral behoefte is aan een winkel voor huishoudelijke producten, een slagerij en een notenwinkel. Maar die komen niet doordat het niet rendabel is.

Vragen aan de Rotterdamse gemeenteraad

Waar voor Nesselande reeds sinds 2011 duidelijk is waar de bron van de leegstand en het relatieve lege winkelcentrum ligt, heeft ook een lokale politie partij de langslepende issue opgepikt in hoop retail en bewoners van dienst te kunnen zijn.

Maart 2021 zijn er vragen aan de gemeenteraad aangekondigd, het volgende bericht hebben wij maart 2021 van de wijknetwerker ontvangen:

Opgeteld zijn wij zeer verheugd met ons mediaplatform en uw deelname aan diverse polls en onderzoeken voor elkaar te hebben gekregen dat nu tot vragen in het College van B&W worden gesteld in de hoop dat er (post-corona) actie wordt ondernomen.

 

 

 

Vorig artikelGratis proefles buitenlessen Monkey Moves in Nesselande en (na lockdown) in de gymzalen van Het Tangram
Volgend artikelCollege Zuidplas: ‘Minder hinder door vliegverkeer en veel extra nieuwbouw!’ #vijfdedorp #koningskwartier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.