Met dank aan wijkagente Jacques Lems de actuele inzichten rondom Nesselande Badplaats. Al eerdere wisten wij op Nesselande.info te melden dat er werkzaamheden zijn gestart rondom de oplevering van de derde toren aan het strand. Ook de andere onderwerpen zijn al vroeg op Nesselande.info in maart en april uitgelicht. 

Afbeelding

Er komen extra prullenbakken op verzoek van bewoners aan het strand en ook extra watertappunten die vooral bij de (buiten)sporters populair en gewild zijn. Dit laatste is een gewild item vanuit onder andere de Loopgroep Nesselande. De grote bakken met klep vervangen vanaf augustus deels de vaste prullenbakken vermoedelijk om sneller te legen. Ook komen er afvaltasjes.

Hotel Nesselande?

Het hotel eind Kosboulevard kent nog geen ontwikkeling, dit ondanks een populair 1 april-grap eerder dit jaar met uitwerking van het plan. Ook de indoor speelhal kent nog geen uitbater.

De nieuwsbrief van de gemeente wil vooral de samenwerking met de diverse partijen benadrukken aan en rond het strand Nesselande in de (drukke) zomer.

In de betreffende nieuwsbrief (zie afbeelding boven) wordt het ventverbod de eventuele 360 graden politie-cam op de hoek boulevard en het uitgebreid rij- en trekverbod niet gemeld.

De gemeente Rotterdam gaat haar best doen om met inzet van het landelijk garantiefonds de voorbereidingen voor event CuliNESSE door te zetten. Het festival staat gepland voor eind augustus aan het Oeverpark.

 

 

Vorig artikelAnytime Fitness (Nesselande) mag weer open! Groepslessen wel buiten!
Volgend artikel[FOTO’s] Serie kunstige weerfoto’s van Nesselande-Zevenhuizerplas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.